2022. május 11. szerda - 11:42

A Szülőakadémia vendége: Mérő László

„A válság dinamikája – A válságkezelés pszichológiai eszközei.

Időpont: 2022. május 25. szerda 17:00

Helyszín: Földes Ferenc Gimnázium nagyterme, Miskolc, Kelemen Didák u. 5.

Előadó: dr. Mérő László matematikus, pszichológus

„Amíg fejlődés lesz, addig válságok is lesznek, mert a fejlődés és a válság egy tőről fakad, ugyanannak a mechanizmusnak a következményei. A fejlődés leállása viszont állandósuló válságot eredményezne, ezért válságok mindig is lesznek. Ez az egyéni válságokra, mint a betegség, a munkahelyi, családi, kapcsolati krízis, a kiégés vagy az életközépi válság ugyanúgy érvényes, mint a társadalmi válságokra (tőzsdei buborékok kipukkadása, járványok, háborúk).

Az előadásban a válságok sikeres kezelésének fő pszichológiai mechanizmusait mutatjuk be. Szó lesz az „úgy döntöttem, hogy elhiszem” stratégiáról, a rezilienciáról, a „bunyós hozzáállásról”, a komfortzóna elhagyásáról, a kockázatok speciális kezeléséről és a konvertálható tudásról is.”

Az előadás ingyenes, de a terem korlátozott befogadó képessége miatt kérjük, hogy előzetesen regisztráljanak egy adatlap kitöltésével, ami a következő linkre kattintva érhető el. A sikeres regisztrációról válasz e-mailt küldünk!

Regisztrációhoz IDE KATTINTS!!!!

Szervező: Bükk 900 Természetbarát Egyesület

A programot a Diósgyőri Horizont Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia keretében az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban támogatja.