GY.I.K.

Lesz lehetőség a rajban (tornateremben) aludni? Erre sajnos már 3 éve nincs lehetőség. Benne van a versenykiírásban, hogy szállást nem tudunk biztosítani.

Lehet-e átutalással fizetni a nevezési díjat? Nem, csak bankkártyával online. Az elmúlt évek jó tapasztalatai alapján szeretnék egyszerűsíteni mindannyiunk számára a túrára való jelentkezést, ezért 3 évvel ezelőtt vezettük be az online regisztrációt és a bankkártyás fizetést. Ez nemcsak egy fizetési mód, hanem a pontosabb nyilvántartást is ezzel tudjuk biztosítani. A megoldásnak köszönhetően a jelentkezők is és a szervezők is azonnal látják, hogy ki milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni. Fizetés után minden jelentkező e-mailen megkapja a rajtszámos nevezési lapját az igényelt szolgáltatásokkal és a vásárlásról szóló számlát is.

A bankkártyás fizetésről és a Barion használatáról itt találsz részletes tájékoztatást: https://www.barion.com/hu/ugyfelszolgalat/maganszemely/vasarlas/hogyan-tudok-barionnal-fizetni-egy-webshopban/

Neveztem, de nem jött nevezési lap, a felületen azt látom, hogy a nevezésem feldolgozás alatt. Miért nem kaptam nevezési lapot? A rendszer a nevezési lapot és a számlát a fiók regisztrációkor megadott e-mail címre továbbítja. Ha nem érkezik nevezési lap, annak legtöbbször az az oka, hogy a regisztrációkor beírt e-mail címedet hibásan adtad meg. Kérjük, hogy mielőtt véglegesíted a nevezést, ellenőrizd le alaposan, hogy jó adatokat adtál-e meg a regisztrációkor. A számlázási címnél szereplő e-mail címet a rendszer automatikusan átemeli a regisztrációkor megadott adatokból, de itt még a nevezés során tudsz módosítani rajta, ha először elírtad.

Ha már ezen túl vagy, és elküldted a nevezésedet, de a fiókodban az látszik, hogy „feldolgozás alatt”, a nevezésed biztosan elért hozzánk.

Kétszer neveztem véletlenül, a nevezési díjat kifizettem, most mit csináljak? A kiírásban szerepel, hogy nevezési díjat nem tudunk visszafizetni. Keress egy sporttársat, aki átveszi a rajtszámot és vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel a tortura.bukk@gmail.com címen.

Szeretnék nevezni, de a Barionra nem akarok regisztrálni. Mit tegyek? A nevezéskor a bankkártyás fizetéshez a Barion rendszerébe NEM kell regisztráció. Ha azt az üzenetet kaptad, hogy regisztrálj Barionra, akkor kiléptél a Tortúra nevezési felületről, úgyhogy lépj vissza. A nevezési felületen, a fizetés oldalon az oldal alján lévő nagy zöld fizetek ikonra kattintva indíthatod el a bankkártyás fizetést. Ez irányít át a Barion biztonságos fizetési oldalára, ahol regisztráció nélkül, a szokásos online fizetés lépései szerint tudsz fizetni. A Barion használatáról itt találsz tájékoztatást:

https://www.barion.com/hu/ugyfelszolgalat/maganszemely/vasarlas/hogyan-tudok-barionnal-fizetni-egy-webshopban/

Át szeretném tenni a nevezésemet a T44-ről a T34-re, mit tegyek? Sikeresen neveztem a Tortúra 65-re, viszont sajnos a legutóbbi ultramaratonon realizáltam, hogy a 65 km számomra most egy picit sok. Lenne lehetőségem átnevezni a 44km-es távra?Az átnevezéseket a nevezési felület nem tudja kezelni, ezért fel kell venned a kapcsolatot az a szervezőkkel a tortura.bukk@gmail.com címen. Az ügyintézés ezért hosszabb időt vesz igénybe. Az átnevezésnél azonban vedd figyelembe, hogy nevezési díjat nem tudunk visszafizetni, ahogy a kiírásban is szerepel.

Még nem vagyok 18 éves, indulhatok-e a Tortúrán? A Tortúra egy nehéz teljesítménytúra, jó kondícióval, egészségesen a rövidebb távok bárki számára, a hosszabb távok 16 éves kor felett teljesíthetőek. 18 éves kor alatt az induláshoz szülői/gondviselői nyilatkozatot kérünk. A nevezés előtt vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel a tortura.bukk@gmail.com címen.

A rendezvényen minden résztvevő a saját felelősségére indul, a szervezőket nem terheli felelősség a rossz állapotból, nem megfelelő felkészülésből, rejtett betegségekből adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért.

Szeretném lemondani a nevezésemet. Ha ez nem lehetséges, akkor szeretném jövőre átvinni. Sajnáljuk, hogy az idén nem találkozunk a Tortúrán. A kiírásban szerepel, hogy nevezési díjat nem tudunk visszafizetni. Keress egy sporttársat, aki átveszi a rajtszámot és vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel a tortura.bukk@gmail.com címen.

Kutyát hozhatok-e a versenyre? Szívesen látjuk a sportos négylábúakat a túrán, gyertek nyugodtan!!! Van olyan kutyus, a ki már több, mint 10 alkalommal legyalogolta a T65-öt, reméljük, hogy az idén fogtok találkozni!

Van-e Egerben a célban zuhanyzási lehetőség? Sok más teljesítménytúrától eltérően idén, mivel sokan kértétek, biztosítunk zuhanyzási lehetőséget a célban.

A nevezéskor elfelejtettem pólót rendelni. Mit tegyek? Tortúrás ajándékokat csak a nevezéssel együtt tudtok rendelni, külön nem. Ha mégis szeretnél termékeket rendelni vagy karácsonyra tortúrás ajándékkal valakit meglepni, három lehetőséged van.

  1. Keress egy sporttársat, aki még nem nevezett és rendeljétek meg az ő nevében a termékeket.
  2. Várj egy évet, mert jövőre újra lehet majd termékeket rendelni tőlünk!
  3. A célban és a rajtban  lehetőséget biztosítunk, korlátozott számban, logózott, csősál, bögre, flaska vásárlásra. De erre ne építsetek, mert korlátozottak lesznek a készletek, vagy érjetek be elsőnek, és még tudtok válogatni. 2023-as póló vásárlására nem lesz lehetőség.

Meddig lesz nyitva a cél, meg lehet e ott várni a hajnali vonatot? A cél az utolsó beérkezőt várja meg, utána bezár (általában éjjeli 1:00-2:00 óra környékén szokott ez megtörténni). Zárásig lehet maradni.

Milyen lesz a cél? Idén, a korábbi évektől eltérően, a cél nem a Városi Sportcsarnok bejárati előterében, hanem attól 200m-re lévő kisebb tornacsarnokban lesz. Ha az eddig megszokott célba jöttök, akkor sem lesz semmi baj, mert onnan látható távolságon belül van, és úgy csináljuk, hogy látható is legyen az új cél. A csarnokban öltöző és pihenési lehetőség (amit egy tornacsarnok biztosítani tud) is lesz.