HELYI ÉRTÉK PROGRAM

A Bükk 900 Természetbarát Egyesület programja is várja a szavazatokat a MOL kutakon

Április 1-22-ig lehet szavazni Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter és Putnok MOL töltőállomásain a Bükk 900 Természetbarát Egyesület III. Bódva-völgyi 56-osok Emléktúra szervezése programjára. A tét félmillió forint, melyet a nyertes szervezet vihet haza.

A MOL Alapítvány a helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatására összesen 20 millió forintos kerettel hozta létre 2018 őszén a MOL Helyi Érték Programot. A második fordulóba jutott projektek között közönségszavazás dönti el, kik nyerik el a félmillió forintos támogatást.
Április 1 – 22. között országszerte 40 körzetben, körzetenként két vagy három civil szervezetre lehet szavazni a kijelölt MOL töltőállomásokon.

emlekmu

A Bükk 900 Természetbarát Egyesület is várja a szavazatokat alábbi projektjére:
Egyesületünk és Galvács Község kezdeményezésére 3. alkalommal szeretnénk megrendezni a Bódva-völgyi 56-osok Emléktúrát, amelyre diákcsoportokat várunk a térség általános és középiskoláiból. A túrán azt a rendhagyó tanösvényt járjuk be, amellyel a Galvács környéki dombokon emléket állítottunk az 1956-os forradalom Edelényi Járási Munkástanácsnak. A túra lehetőséget nyújt, hogy a természetjárást összekapcsoljuk a történelmi múlt felidézésével és ezen keresztül a fiatalok számára példát állíthassunk. Célunk egyben a hagyományteremtés is, a megemlékezéssel az 56-os forradalom és szabadságharc hősei előtt tiszteleghetünk.

taj

Ha Ön szereti a történelmet, érdeklik az 56-os forradalom helyi eseményei és ráadásul a természetet is szereti, akkor SZAVAZZON RÁNK!

A szavazatokat Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter és Putnok kijelölt MOL töltőllomásain lehet leadni.

  • Kazincbarcika – Mucsonyi út
  • Kazincbarcika – 26. sz. főút
  • Sajószentpéter – Kossuth Lajos út
  • Edelény – 27.sz. fkl. út
  • Putnok 26.sz.fkl.út

A Bükk 900 Természetbarát Egyesület nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról, és azt az üzletben található „A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni.
A szavazási fordulóba bejutott szervezetek listája itt érhető el. A végső eredményhirdetésre legkésőbb május 3-ig kerül sor.

MOL