2021. november 24. szerda - 8:37

Szülőakadémia – Kádár Annamária: „Önbecsülés és küzdőképesség megalapozása”

Előadó: Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus, író előadása

 

Időpont: 2021. december 2. Csütörtök 18:00

 

Helyszín: Miskolci Szakképzési Centrum – Képzési Információs és Élményközpont 3525  Miskolc, Széchenyi István utca 103. /Bejárat a főutca felől/

 

A mesékben a hős számos nehéz próbatételen keresztül jut el a céljáig. Gyermekünknek felnövekedése során ugyancsak meg kell küzdenie a külső és belső sárkányokkal, vagyis a külvilág kihívásai mellett saját félelmeivel, szorongásaival, kishitűségével, ellentmondásos érzéseivel, indulataival, vágyaival is – de a próbák alatt érik, fejlődik, válik egyre gazdagabbá a személyisége.

Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása nem azt jelenti, hogy „kipárnázzuk” a világot gyermekünk körül, és mindent megteszünk, hogy elkerülje a negatív érzelmeket, hanem hogy segítünk ezeknek a megértésében, megélésében és a nehéz helyzetekkel való sikeres megküzdésben. Szülőként, pedagógusként nem járhatjuk végig helyette az útját, de hamuban sült pogácsaként rengeteg erőforrást tehetünk a tarisznyájába.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényre védettségi igazolvánnyal lehet belépni, és a maszk használat kötelező. Megértésüket köszönjük!

Az előadás ingyenes, de a terem korlátozott befogadó képessége miatt kérjük, hogy előzetesen regisztráljanak a következő linken: Ide kattintva 

Szervezők: Bükk 900 Természetbarát Egyesület és a Miskolci Szakképzési Centrum

A programot az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban támogatja.